-
Přihlásit
Přihlásit se účtem
nebo - Registrace
- Kontakt
Zpravodajství
Dětské šibřinky na hasičce
Zábavné maškarní odpoledne v maskách pro děti i dospělé v neděli 21.2. připravili pracovníci Dózy ve spolupráci s dobrovolnými hasiči.
celý článekUvnitř pyramidy se má léčit tělo i duše
Bohdalov - Největší relaxační pyramida v Česku už je hotová. Lidé ji najdou v Bohdalově na Žďársku a poprvé do ní budou moci vstoupit 20. března, na první jarní den, kdy bude slavnostně otevřena.
celý článekZlepšená obrana přinesla házenkářkám důležité dva body
Na první jarní domácí utkání proti hráčkám z Kobylis jsme se pečlivě připravovaly.
celý článekChaloupky vás srdečně zvou na Soví noc a kurz řezbářství
Soví no proběhne v pátek 4. března a kurz lidového řezbářství v pátek 11. března.
celý článekDorost vstoupil do jarní části soutěže vysokým vítězstvím
Starší dorostenci sehráli první „jarní“ utkání proti Telnici, která měla před zápasem stejně bodů jako naše družstvo a to pouhé 4.
celý článekMiliony z přebytku Meziříčští investují
Velké Meziříčí - Více než třicet sedm milionů korun budou moci letos Meziříčští investovat z peněz, jež v městské kase zůstaly z loňského roku. Přebytek hospodaření města za rok 2015 činil 64,3 milionu korun. „Na peníze z přebytku jsme čekali, abychom mohli co nejdříve rozjet výběrová řízení na plánované akce, a díky tomu co nejvíc ušetřili," řekl starosta Radovan Necid.
celý článekStarší dorostenky na body nedosáhly
Až na jedinou vyjímku nastoupil domácí celek kompletní se snahou vrátit jihomoravankám desetigólovou podzimní porážku.
celý článekStudentský maturitní ples gymnázia 2016
V sobotu 20. února v Jupiter clubu proběhl tradiční studentský ples místního gymnázia.
celý článekLyžaři si za jarního počasí jezdili pro guláš
Nový Jimramov – Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem. Komu tradiční jídlo nestačilo, mohl ochutnat i další dobroty. „Lidem jsme také rádi nabídli maso z opékaného selete," uvedl pořadatel kulinářské akce Jan Lupač z Nového Jimramova.
celý článekDětské šibřinky na hasičce
Zábavné maškarní odpoledne v maskách pro děti i dospělé v neděli 21.2. připravili pracovníci Dózy ve spolupráci s dobrovolnými hasiči.
celý článekUvnitř pyramidy se má léčit tělo i duše
Bohdalov - Největší relaxační pyramida v Česku už je hotová. Lidé ji najdou v Bohdalově na Žďársku a poprvé do ní budou moci vstoupit 20. března, na první jarní den, kdy bude slavnostně otevřena.
celý článekZlepšená obrana přinesla házenkářkám důležité dva body
Na první jarní domácí utkání proti hráčkám z Kobylis jsme se pečlivě připravovaly.
celý článekChaloupky vás srdečně zvou na Soví noc a kurz řezbářství
Soví no proběhne v pátek 4. března a kurz lidového řezbářství v pátek 11. března.
celý článekDorost vstoupil do jarní části soutěže vysokým vítězstvím
Starší dorostenci sehráli první „jarní“ utkání proti Telnici, která měla před zápasem stejně bodů jako naše družstvo a to pouhé 4.
celý článekMiliony z přebytku Meziříčští investují
Velké Meziříčí - Více než třicet sedm milionů korun budou moci letos Meziříčští investovat z peněz, jež v městské kase zůstaly z loňského roku. Přebytek hospodaření města za rok 2015 činil 64,3 milionu korun. „Na peníze z přebytku jsme čekali, abychom mohli co nejdříve rozjet výběrová řízení na plánované akce, a díky tomu co nejvíc ušetřili," řekl starosta Radovan Necid.
celý článekStarší dorostenky na body nedosáhly
Až na jedinou vyjímku nastoupil domácí celek kompletní se snahou vrátit jihomoravankám desetigólovou podzimní porážku.
celý článekStudentský maturitní ples gymnázia 2016
V sobotu 20. února v Jupiter clubu proběhl tradiční studentský ples místního gymnázia.
celý článekLyžaři si za jarního počasí jezdili pro guláš
Nový Jimramov – Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem. Komu tradiční jídlo nestačilo, mohl ochutnat i další dobroty. „Lidem jsme také rádi nabídli maso z opékaného selete," uvedl pořadatel kulinářské akce Jan Lupač z Nového Jimramova.
celý článek