Lisovna plastů, spol. s r.o. hledá zaměstnance

Rybářství Kolář, a.s.

Poslední aktualizace: 21. 5. 2020 Opravit údaje

Rybářství Kolář, a.s. se zabývá chovem a prodejem ryb. Firma obhospodařuje na 150 rybníků v oblasti Křižanova a Náměště nad Oslavou. Ve Velkém Meziříčí naleznete pstruhařské sádky s vlastní zpracovnou, kde je možné zakoupit rybí výrobky.


Kontaktní údaje

Adresa: Příkopy 333/55
594 01 Velké Meziříčí
Telefon:
607 102 315
E-mail:
Web:
Facebook: RybarstviKolar
IČ / DIČ 49967720 / CZ49967720
Lidé: Ing. Jiří Műller - ředitel
Ing. Barbora Půlpánová - prodejce
Ladislav Bazala - vedoucí
Petr Strádal - vedoucí
Ing. Daniel Špinar - vedoucí
více kontaktních údajů  

Nabídka produktů a služeb

Rybářství Kolář, a.s. nabízí k prodeji ryby z vlastní produkce, a to jak násadové, tak tržní ryby. Na pstruhařských sádkách ve Velkém Meziříčí je zpracovna ryb, kde lze zakoupit výrobky z lososovitých ryb, po domluvě i z ryb rybničních.


Otevírací doba

Ostatní info

Po: Dle dohody
Út: Dle dohody
St: Dle dohody
Čt: Dle dohody
Pá: 10:00 - 14:00
Poznámka:
Prodejní den na sádkách je v pátek. Po telefonické domluvě, lze objednávku nachystat i na jiný den v týdnu.

Příští týden udíme!

Opět spouštíme objednávky uzených ryb:
Siven kuchaný, uzený 25,5 Kč/100 g
Kapr podkova uzená 19 Kč/100 g
A výjimečně zařazujeme i sumce 
Sumec podkova uzená 38 Kč/100 g

Začali nám ty pravé krásné podzimní výlovy. Můžete se tedy tento týden těšit na čerstvou štiku, candáta, sumce a možná bude i lín.
V případě zájmu nám zaslítejte objednávky na mail objednavky@rybarstvikolar.cz nebo volejte na tel. 607102315.
Na čerstvé chlazené ryby přijímáme objednávky vždy do středeční půlnoci. Na uzené ryby můžete psát až do nedělní půlnoci a příští pátek (16.10.) budou uzené ryby k vyzvednutí.
Štiku, lína a sumce budeme prodávat kuchané, candáta vám nachystáme kuchaného nebo filety.

Ceník všech ryb naleznete na:
http://www.rybarstvikolar.cz/prodej

Dny zdraví

V úterý 8.9.2020 se zúčastníme dne zdraví ve Velkém Meziříčí. Co budeme nabízet? Přeci čerstvé chlazené ryby (kuchaný siven, filety ze sivena) a k tomu jsme si pro Vás připravili lahodného uzeného sivena a uzené podkovy z kapra. Jistě i ostatní stánkaři pro Vás budou mít připraveny zajímavé produkty. Abychom nezapomněli. Při kulinářské show Vám Jan Rimpler předvede, jak si rychle a chutně připravit filet ze sivena. Mňam

Zařazení v kategoriích


Nahlásit nepřesné údaje

:
:
:
:
:
:
TOPlist